Alle producten

On the go producten
Eiwitten/Proteïne
Afslanken/afvallen
Aminozuren
Creatine
Pre-Workout
Aankomen/Gainers
Vitamines & Gezondheid
Biologisch & Vegan
Voeding & Repen
Shots/Ampullen
Sportdranken
Sport & Fitness accessoires
Sportkleding
Workout
Nieuw

Tribulus Terrestris is een eenjarige plant van de familie Zygophyllaceae die al generaties lang wordt gebruikt om de seksuele functie en fysieke prestaties te ondersteunen, te vitaliseren en te verbeteren. Binnen de Chinese geneeskunde wordt de plant gebruikt om de werking te stimuleren van:Nieren, Lever, Spijsvertering, Hoge bloeddruk, Libido.

 • Populair onder bodybuilders en krachtsporters
 • verbetert huidontsteking
 • Vochtafdrijvend effect
 • Maar liefst 60 capsules met 400 mg werkende stof per capsule
  Inhoud
   
  60 capsules
  Consumentenadviesprijs € 13,95
  Login om te bestellen
  Beschrijving
  Tribulus Terrestris: een plant met geheimenBetere doorbloeding van vaatwanden

  Tribulus Terrestris is een eenjarige plant van de familie Zygophyllaceae die al generaties lang wordt gebruikt omdat men stelt dat het de seksuele functie en fysieke prestaties activeert, vitaliseert en verbetert. Het fruit en de wortels van Tribulus Terrestris worden al duizenden jaren gebruikt als volksgeneesmiddel in China, India, Soedan en Pakistan. Het extract dat uit de wortels van de plant wordt gewonnen zou een positief effect hebben op het testosteron niveau maar dit is nooit bewezen. Wel is bewezen dat het een positief effect heeft op de doorbloeding van de vaatwanden. Hierdoor kan het de potentie ondersteunen.


  Bescherming en verlaging bloedsuiker

  Het fruit van de plant heeft meer een beschermende werking heeft op de functie van de organen. Naast deze voordelen lijkt het kruid in staat om de bloedsuiker te verlagen. Dit kan heel goed nieuws zijn voor mensen met diabetes type 2 of mensen die een verhoogd risico lopen op het ontwikkelen van diabetes type 2. Bij het verbranden van vet is het ook belangrijk dat de bloedsuikerspiegel niet te snel stijgt. Een snelle stijging geeft een minutenlange boost, door vervolgens vermoeidheid. Dit wordt dan weer gecompenseerd door voeding met veel suiker te eten en belandt je in een vicieuze cirkel. Hierdoor kan overgewicht ontstaan en verhoogt het risico op diabetes. Wanneer 100 mg per kg werd toegediend aan proefdieren kon men in een wetenschappelijk onderzoek aantonen dat Tribulus Terrestris de bloedsuiker kan halveren.


  Andere voordelen

  Een bepaald bestandsdeel, tribulosine, zou een sterke werking hebben op het cardiovasculaire stelsel. Echter heeft men daar nog nooit zeer specifiek onderzoek naar uitgevoerd. Toch betekent dat een zeer veelbelovend voordeel.
  Tribulus geeft je meer energie tijdens het trainen. Naast alle voordelen heeft de plant een vochtafdrijvend effect. Tribulus is een afrodisiaca en stimuleert de mannelijkheid op een natuurlijke manier. Kortom, een krachtig kruidenpreparaat met vele voordelen waar nog veel onderzoek naar zal worden gedaan!


  Kortom: de onderzoeken naar deze veelzijdige plant zijn nog lang niet afgelopen en gaan door. Wij kunnen bijna niet wachten wat er nog meer wordt ontdekt en onderbouwd. We blijven het volgen.


   
  Voedingswaarde
  De voedingswaarden van Tribulus van M Double You:
  Tribulus
  Samenstelling per1 capsule3 capsules
  Tribulus Terrestris750 mg2250 mg
  Ingrediënten
  De ingrediënten van Tribulus van M Double You:
  Ingrediënten
  Overige ingrediënten: capsule (gelatine) en kleurstof (titanium dioxide). Allergeneninformatie: bevat gelatine, zwaveldioxide en sulfieten.
   
  Gebruiksaanwijzing
  Neem 1-2 capsules per dag bij voorkeur bij een maaltijd. Dit product is geen substituut voor een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Allergenen Info
  Geproduceerd in een faciliteit die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren ingrediënten verwerkt.
  Bewaaradvies
  Koel, donker en droog bewaren.

  Tribulus

  M Double You

  Uw winkelmandje is leeg.

  Favoriete producten

  Uw favoriete producten lijst is leeg.